Inloggen
Woon je in
Het Groene Woud?
Dan hebben we jou
op voorhand al vele
extra’s te bieden.
Kijk maar!

Steun
Het Groene Woud,
je krijgt er veel
voor terug.

Gewoon bij jou om de hoek!

 

7.500 ha aaneengesloten natuurgebied. Een cultuurlandschap van authentieke dorpskernen met goed bewaarde Vlaamse schuren, bakhuisjes en veldpoorten. En overal klopt het Bourgondische hart sterker dan ooit, langs de honderden kilometers fiets- en wandelpaden, op terrasjes bij cafés en in gastvrije restaurants. Dát is Nationaal Landschap Het Groene Woud.

Voor iedereen dichtbij
Hier, in de stedendriehoek Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch, vloeien stad en platteland moeiteloos in elkaar over. Daarmee is de charme van Het Groene Woud voor iedereen dichtbij!

Steun Het Groene Woud
Steun Het Groene Woud als partner, Vriend, donateur of dienstenpartner. Elke bijdrage, groot of klein, is waardevol. Daarmee geven we dit Nationaal Landschap nóg meer glans. Dankzij jouw hulp maken we samen de leefomgeving mooier, verfraaien we de natuur en werken we aan een klimaat waarin het heerlijk wonen, werken en recreëren is.

Je krijgt er veel voor terug
Draag je Nationaal Landschap Het Groene Woud een warm hart toe door financiële steun te geven? Dan krijg je daar absoluut wat voor terug. We hebben voor partners, Vrienden, donateurs en dienstenpartners een exclusief aanbod samengesteld, bestaande uit aantrekkelijke promotionele mogelijkheden, maar ook uit financiële en praktische ondersteuning bij initiatieven die je zelf in Het Groene Woud wilt ontplooien.

Voordeel dankzij ANBI-status
Nationaal Landschap Het Groene Woud beschikt over een ANBI-status.Schenken aan organisaties met een ANBI-status biedt jou belastingvoordelen. Meer weten? Klik hier.